Bruiloftsfeest: hét feest van je leven

Tegenwoordig is dat misschien anders, maar vroeger trouwde je maar één keer in je leven. Een hoogtijdag die van begin tot eind perfect moet verlopen. Aan werkelijk alles moet worden gedacht. Kleding, getuigen, bruidsmeisjes, gasten, vervoer, passende locaties en … een feest. Het bruiloftsfeest: het feest van je leven.

Een weddingplanner of toch alles zelf doen?

Wanneer het eenmaal duidelijk is – je hebt een partner met wie je je leven wilt delen – en jullie hebben een datum vastgesteld, dan kan het werk beginnen. Werk? Ja, want het organiseren van een bruiloft is geen sinecure. Daar komt heel veel bij kijken. Nu kan je overwegen om daarvoor een professional, een weddingplanner,  in te schakelen. Dat zorgt voor een aanslag op je bankrekening. Je kunt het ook allemaal zelf doen.

Kies je voor het laatste? Neem dan ruimschoots voldoende tijd – een hele bruiloft organiseren kost tijd en meer tijd dan je denkt. Maar, het is goed te doen.

Alles voor elkaar? Gefeliciteerd, maar nu nog het feest

Het feest van begin tot einde kost bijna net zoveel tijd als de hele bruiloft. Maar ook dat is te doen. Het grootste probleem is vaak het vinden van een locatie. Zeker als je daar behalve een etentje met de familie ook een bruiloftsfeest wilt geven. De wat grotere hotels in de omgeving van de plaats waar jullie gaan trouwen zijn over het algemeen blij met de klandizie. Dat hoeft dus geen probleem te zijn.

Dan het eten en drinken. Rekening houden met de persoonlijke wensen van iedereen en dan komt ook dat piekfijn in orde. Voor het feest is er professionele hulp beschikbaar. Artistic Productions leuk om kennis te maken. Uiteraard helpen we jullie graag.

Hebben jullie enig idee van de tijd dat het feest moet gaan duren? Zorgen jullie voor een ceremoniemeester – iemand die de grote lijnen van het programma in de gaten houdt. Dan zorgen wij voor de muziek. Vroeger was het dan zaak om ‘levende’ muziek in te huren. Maar die tijd is geweest. Alles kan nu perfect worden geregeld door een dj huren. Hij zorgt voor een passende playlist met leuke en passende muziek. Geen probleem. Maar het kan ook anders.

Wij hebben bruiloft dj’s die nadrukkelijker bij het feest betrokken kunnen worden. Wij doen het niet voor een ‘leuk’ feestje. Wij gaan voor een knallend feest waar jullie met veel plezier aan terugdenken en de gasten nog lang over napraten. Onze bruiloft dj’s beheersen alle muziekstijlen, van jong tot oud. Het wordt niet alleen gezellig, maar een spetterend feest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *