De drie beste familie uitjes die je niet mag overslaan!

Voor een familiedag of speciale aangelegenheid met de familie is er een ruime keuze wat betreft de activiteiten. Waar de ene familie genoegen neemt met een wandeling in het bos met aansluitend een lunch kiest de andere familie voor meer uitdaging. We hebben een selectie gemaakt van drie unieke uitjes in Gelderland voor de actievere families.

E-karten

We trappen af met een uitje die de snelheidsduivels onder ons zullen waarderen. Karten! Bij Zero55 kun je het zowel binnen als outdoor tegen elkaar opnemen in elektrische karts. Ze trekken enorm snel op en maken niet zoveel lawaai als reguliere karts. Ook heb je geen last meer van de stinkende lucht die vrijkomt bij reguliere karts. De karts zijn ook geschikt voor kinderen. Speciaal daarvoor zijn er jeugdheats. In de tussentijd kan de rest zich vermaken met airhockey, poolen en andere activiteiten.

Bowlen

Wil je iets minder uitdaging? Ga dan gezellig bowlen. Bowlen is voor iedereen uit de familie een leuke activiteit. De kinderen kunnen met behulp van automatische goten geholpen worden terwijl de volwassenen goed hun best moeten doen voor een strike. Met lekkere hapjes en een drankje erbij vliegt de tijd zo voorbij. Voor je het weet ben je twee uur en vele rondes verder. Om het extra spannend te maken kun je ook in teams tegen elkaar strijden.

Lasertaggen

Tot slot kun je ook gaan lasertaggen. Lasertag is een verbeterde variant van lasergamen. Het is actiever doordat je zelf op zoek moet gaan naar extra levens en munitie. Pas wel op voor de mijnen die verstopt zijn! Voor zowel jong en oud biedt deze activiteit een uitdaging. Ga je actief op pad of verstop je je op een rustig plekje en sla je dan toe? Er zijn meerdere spelsituaties beschikbaar waardoor je na drie keer nog niet genoeg hebt gekregen!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *