4 tips voor een goedkope vliegvakantie!

Heerlijk met het vliegtuig op vakantie voor een goede prijs, wie wil dat nou niet? Veel mensen betalen te veel voor hun vakantie ontzettend zonde van je geld natuurlijk. In dit artikel worden er 4 tips gegeven voor een goedkope vliegvakantie.

Met de Taxi

De parkeerkosten op de vliegvelden worden de laatste jaren steeds hoger daarom is het handiger om met de taxi te gaan. Als je met meerdere personen bent is het al helemaal voordelig aangezien de kosten dan gesplitst kunnen worden. Wil je nu al goedkoop en snel je taxi reserveren klik dan hier.

Vergelijk je vliegtickets

Er zijn ontzettend veel aanbieders die vliegtickets aanbieden. Klik dus niet de eerste en beste website aan maar kijk eerst even rond op andere websites. De kans is groot dat je op een andere website de ticket(s) voor een lager bedrag kunt kopen. Het is soms ook voordeliger om een tussenstop te maken bij een ander vliegveld en vanuit daar naar je vakantiebestemming te vliegen.

Vergelijk je locatie

Voor de locatie geld precies hetzelfde. Natuurlijk die ene grote website met mooie plaatjes spreekt het meeste aan maar vaak verhuren zij hun kamer/appartement voor een hoger bedrag dan een kleinere aanbieder. Je kunt ook beter kijken of er appartementen of hotels vrij zijn net buiten de bekende vakantiebestemmingen. Vaak zijn er op loopafstand genoeg hotels/appartementen beschikbaar en ook een stuk goedkoper.

Tijd van het jaar

Ontzettend veel mensen gaan in de schoolvakantie op vakantie omdat de kinderen dan vrij zijn. Dit is natuurlijk heel logisch maar heb je geen kinderen of kinderen die niet meer naar school gaan dan is het aan te raden om buiten de vakantieperiodes op vakantie te gaan. Je krijgt dezelfde locatie en lengte van je verblijf voor een veel lager tarief. Dit kan soms wel honderden euro’s schelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *