Hoeveel kan ik verdienen met veel Instagram volgers en YouTube views?

Beroemdheden verdienen miljoenen met hun Instagram posts en hun YouTube video’s. Het is de droom van zowat iedereen: foto’s en video’s op social media posten terwijl je op een zonnig eiland zit met een cocktail en duizenden euro’s verdient. Dit is althans het beeld dat veel influencers uitstralen. Het is natuurlijk mogelijk om veel geld te verdienen met social media door duizenden Youtube views kopen en veel volgers kopen Instagram. Zo zal je account groeien en creëer je misschien wel een sneeuwbal effect waardoor je nog meer volgers krijgt. Er is echter wel een onderdeel van social media waar veel werk in gaat zitten, maar op het eerste ogenblik zie je dat als buitenstaander niet. Je moet namelijk een trouwe fanbase hebben voordat je daadwerkelijk geld binnenkrijgt van je social media accounts. Wil jij weten hoe je geld kunt verdienen via social media? Dan ben je in deze blog aan het juiste adres!

Geld verdienen via Instagram

Een van de manieren die zonet al genoemd werd was het opbouwen van een fanbase. Dit kun je doen door je account langzaam te laten groeien en actief te zijn en veel te posten, maar je kunt ook Veel volgers kopen Instagram. Soms kun je voor vijftien euro al vijfduizend nieuwe volgers krijgen! Dit hangt wel af van het bedrijf waar je de volgers koopt, maar over het algemeen kun je voor een klein bedrag al veel volgers kopen. Door veel volgers kopen Instagram krijg je een zogenaamd sneeuwbaleffect: als mensen zien dat je een groot account hebt, zullen ze nieuwsgierig naar je worden en je posts bekijken en je volgen. Ook kun je geld verdienen aan Instagram door affiliate marketing. Het is eerst belangrijk dat je ongeveer tienduizend volgers hebt, want pas dan wordt je aantrekkelijk voor bedrijven.

De uitstraling van je account

Je kunt Instagram volgers kopen of Duizenden Youtube views kopen zodat je account groter wordt, maar het is ook belangrijk dat je account er aantrekkelijk uitziet. Je kunt je account interessant maken door een specifiek thema te hebben waar mensen je aan herkennen, een zogenaamde signature stijl. Als je bijvoorbeeld natuurfoto’s maakt, kun je iets wat daaraan gerelateerd is als profielfoto gebruiken. Ook kun je een specifiek filter op je foto’s toepassen zodat mensen direct zien wie ze voor zich hebben. Ook zullen mensen die geïnteresseerd zijn in jouw niche jou makkelijker weten te vinden. Door een specifiek thema te hebben of een filter te gebruiken ben je herkenbaarder en kun je makkelijker nieuwe volgers krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *