De bekendste sporten om op te wedden

sportweddenschappen zijn populairder dan ooit. Velen wedden op verschillende sporten over de hele wereld. Veel bookmakers hebben een verscheidenheid aan voorspelbare sporten. Maar wat is eigenlijk de populairste sport ter wereld om op te wedden?

Voetbal is een erg populaire sport om op te wedden. 

 

Dit maakt voetbal niet alleen de meest beoefende sport ter wereld, maar het is ook de meest populaire sport onder mensen die op de sport wedden. Elk weekend zijn stadions over de hele wereld gevuld met miljoenen voetbalfans die het team steunen, van wie velen wedden.De WK-finale van 2018 in Rusland tussen Frankrijk en Kroatië had wereldwijd 1,1 miljard kijkers. 

 

Bovendien doen er minstens 500 miljoen mensen mee aan de finale van de Champions League. Gezien de miljoenen voetballers in de wereld, zijn er eigenlijk altijd en overal ter wereld games. Daarom is voetbal ook de sport met de meeste soorten gokspellen.

Wedden op tennis

Om een tennis set te winnen, moet je 6 games winnen, met minimaal 2 games uit elkaar. Met 5-5 wordt de set bijvoorbeeld verlengd totdat een speler zeven games wint. Bij 6-6 wordt de set bepaald door de loting. Dit is een minigame die wisselt tussen twee ministeries. 

 

De eerste speler die 7 punten scoort met minimaal 2 punten. Theoretisch zal de tiebreak ook lang duren. Wedden op tennis is bijzonder interessant omdat de sport vele wed mogelijkheden heeft. Een tenniswedstrijd kent in tegenstelling tot een voetbalwedstrijd geen mogelijkheid tot een gelijkspel. Er stapt altijd een speler als winnaar of winnares van het veld. Dit maakt het plaatsen van een outright bet op de winnaar een voorspelling met een fifty-fifty kans op een winnende weddenschap. Tenniswedstrijden op hoog niveau worden altijd gespeeld in de context van een typisch toernooi. 

 

Je kunt ook wedden op de speler waarvan je denkt dat hij of zij het toernooi uiteindelijk gaat winnen. Dat noemen we een langetermijn weddenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *