Waarom iedereen moet kiezen voor een Tenderflame tafelhaard

Mensen zijn kuddedieren. Hierdoor houden wij van gezelligheid en vinden we het fijn om met mensen te zijn. Om ervoor te zorgen dat je het gezellig kunt hebben met andere mensen in je huis, ga je het huis proberen op te leuken. Dit kun je doen door het plaatsen van een Tenderflame Tafelhaard. Deze zijn namelijk perfect om direct een leuke sfeer in het huis te krijgen. Benieuwd wat ze precies inhouden? In dit blogbericht vertellen we het graag!

Tenderflame tafelhaard voor binnen & buiten

Een van de grootste voordelen van een Tenderflame tafelhaard is dat je hem zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De verschillende designs zijn zo gemaakt dat ze perfect zijn om in huis te plaatsen. Daarnaast kun je ze gemakkelijk oppakken en mee naar buiten nemen. Heb jij al een design gekozen? De in Scandinavie ontworpen producten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Je kiest bijvoorbeeld een kleine, leuke tafelhaard voor op tafel, maar er zijn ook grote sfeerhaarden verkrijgbaar. 

 

Tenderfuel als brandstof voor de tafelbrander

De tafelhaarden van Tenderflame branden op Tenderfuel. Dit is een gepatenteerde brandstof die speciaal gemaakt is voor Tenderflame producten. De brandstof is namelijk een zeer veilige manier van een tafelbrander aansteken. Dit komt omdat de vloeistof op zich niet brandbaar is. Pas wanneer de Tenderfuel met de ijzeren lont in aanraking komt, wordt hij brandbaar. Daarnaast ligt de ontbranding op een temperatuur van 104 graden Celsius. Anders dan bij een bio-ethanol haard, zal er nooit een steekvlam kunnen ontstaan. Ook wanneer je de tafelhaard van Tenderflame met Tenderfuel omstoot, vliegt niet heel het huis in brand. De brandstof staat dan namelijk niet meer in contact met de ijzeren lont. Hierdoor zal hij dus niet ontbranden.

Geurloos genieten van een dansende vlam

Een andere reden dat je kiest voor een tafelhaard met Tenderfuel in plaats van een bio-ethanol kaars? Tenderfuel is geurloos als het ontbrandt. Wanneer je de tafelhaard aansteekt, krijg je niet een vieze brandstof geur onder je neus. Dit is een zeer groot voordeel als je hem binnen wilt gaan gebruiken! Ben jij al overtuigd door de tafelhaarden van Tenderflame? Bestel ze gemakkelijk en snel bij UNI Store!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *