3 voordelen van het werken bij een schoonmaakbedrijf

Het maakt niet uit of het goed of slecht gaat met de economie maar altijd moet er wat schoongemaakt worden. Banen zijn er dus genoeg als het gaat om schoonmaak. In de schoonmaak heb je verschillende functies en vacatures zoals een schoonmaak vacatures Utrecht. Maar wat zijn nou de voordelen van het werken bij een schoonmaakbedrijf? Wij lopen ze met je door!

Flexibel

Vele schoonmaakbedrijven zijn heel flexibel. Je kunt vaak aangeven wanneer je het liefste wilt werken en jou het beste uitkomt. Wil je bijvoorbeeld het liefst ochtenden werken? Dan zal het schoonmaakbedrijf jouw proberen ochtenden in te plannen. Ook kan je bepaalde dagen aangeven en de uren. Flexibiliteit is een belangrijk begrip in de schoonmaakbranche dus vele schoonmaakbedrijven hechten daar ook hun waarde aan. 

Goed betaald

Vele mensen denken dat een baan in de schoonmaak niet veel betaald maar dat is niet waar. Uit onderzoek van het AD kwam namelijk dat een schoonmaker gemiddeld €11,94 per uur verdiend. Dit is  ruim 4 euro meer dan bijvoorbeeld een horeca of supermarkt baan. Daarnaast kan je als je werkt in de schoonmaak profiteren van sterke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Dichtbij huis

Een werkdag van een schoonmaker duurt soms niet de hele dag. Vele mensen die werken in de schoonmaak hebben daarnaast nog kinderen, een andere baan of andere verplichtingen. Daarom werken veel mensen maar een paar uurtjes per dag. Omdat je dan maar een paar uurtjes kan werken is het natuurlijk fijn dat je dicht bij huis kunt werken. Er zijn gelukkig vele schoonmaakbedrijven en schoonmaak vacatures verspreid over Nederland dus er is altijd iets dicht bij huis. Het schoonmaakbedrijf zal er dan ook naar kijken om een werkplek te zoeken zo dicht mogelijk bij huis. Dan kan je misschien wel op de fiets naar je werk! Bij veel schoonmaakbedrijven hoef je ook niet eerst naar kantoor toe voordat je aan het schoonmaken gaat of nadat je klaar bent. Zo kan je rechtstreeks naar je werk toe en naar huis als je klaar bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *