Specialisten in de realisatie van een ideaal bedrijfspand

Header

Of je nu een bedrijf hebt in de bouw, mode of meubelindustrie een bedrijfspand heb je altijd nodig. Het enige verschil is dat niet ieder bedrijf dezelfde grootte bedrijfspand nodig heeft. Zo hebben sommige bedrijven aan een aantal vierkante meter genoeg en hebben andere een hele bedrijfshal nodig. In dit blog lees je alles over het bouwen van een ideale bedrijfshal.

Wensen en eisen

Om een bedrijfshal te bouwen, moeten eerst de wensen en behoefte van het bedrijf in kaart worden gebracht. Een bouwbedrijf in Groningen heeft namelijk andere wensen dan bijvoorbeeld een advocatenkantoor Utrecht en omgeving. Ten eerste hebben ze allebei een ander gebied waar ze het willen bouwen en ten tweede hebben ze allebei hele andere ruimtes nodig. Andere wensen en eisen waar naar gekeken wordt bij het bouwen van een bedrijfshal zijn:

  • Het aantal verdiepingen
  • Het materiaal dat gebruikt moet worden aan de binnenkant
  • Het materiaal waarvan de bedrijfshal gebouwd moet worden
  • De grootte van de bedrijfshal
  • Hoe duurzaam de bedrijfshal gebouwd moet worden
  • De energievoorziening
  • De lichtvoorzieningen

Al deze punten worden besproken tijdens het analysegesprek. Dit is een gesprek tussen de partij die gaat bouwen en de partij die het wil laten bouwen om dus de wensen en eisen in kaart te brengen.

KostenĀ 

Nadat het analysegesprek heeft plaatsgevonden, kan aan de hand hiervan een offerte worden opgesteld. Hierin worden onderstaande zaken genoteerd:

De offertes worden altijd met de beste prijs aangeboden, omdat ze worden opgeleverd door middel van kostenbesparend adviseren. Dit betekent dat er wordt meegedacht hoe er ruimtes bespaard kunnen worden en dus ook kosten.

Financiering

Bij het laten bouwen van een bedrijfshal komen veel kosten om de hoek kijken. Daarom is het belangrijk om pas te beginnen met bouwen als de financiering geregeld is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *