Welke bijbaan past bij mij? We geven je wat tips!

Deonze is een website voor jou. Naast hulp bij het kiezen van de juiste zorgverzekering, het geven van meer informatie over duurzame energie en tips voor het afsluiten van een reisverzekering, helpen we je graag (indien je student bent) met het vinden van een geschikte bijbaan. Want we weten allemaal: het leven van een student, gaat niet altijd over rozen! Het kan vaak best handig zijn een extra zakcentje te hebben. De volgende bijbanen zijn ideaal te combineren met je studie:

Bijles geven via StudentsPlus

Bijles geven in de stad waar je studeert is onze nummer één bijbaan tip. Bijlesbureau StudentsPlus is altijd in het hele land op zoek naar bijlesgevers en maakt het heel makkelijk om aan de slag te gaan. Ga hiervoor naar www.studentsplus.nl/bijles-geven, vul het formulier in en maak een account aan waarin je jouw voorkeuren aangeeft (denk hierbij aan de vakken waarin je bijles wilt geven en de stad waar je bijles wilt geven). De mogelijkheden en keuzes hierin zijn groot. Wil jij graag bijles in Amsterdam geven in de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde? Of bijles in Utrecht én Den Bosch in enkel het vak Engels? Laat het weten en StudentsPlus gaat voor je opzoek naar een geschikte bijles kandidaat! Het geven van bijles is super flexibel én je verdient er een prima zakcentje mee.

Baantje in de horeca

Ben jij een gezelligheidsdier en vaak tot diep in de nacht actief? Of ben je juist een ochtendmens en ook in het weekend altijd vroeg uit de veren? Een baantje in de horeca is voor beide typen een goede optie. Voor alle nachtvlinders onder ons is een baantje in een club of kroeg ideaal: feestend tot diep in de nacht je geld verdienen. Klinkt niet slecht toch? Voor iedereen die het heerlijk vindt om ’s ochtends vroeg op te staan is het werken in een koffietentje, ontbijtzaak of fietscafé een goede match. In tegenstelling tot een baantje als bijlesgever, is een bijbaan in de horeca minder flexibel. Ook zijn de bijverdienste vaak minimaal en is het zaak om middels fooi dit loon wat op te krikken. Ondanks dat is het een gezellige en sociale manier om als student wat bij te verdienen.

Werken in de supermarkt

Iets minder spectaculair en diepgaand werk is het werken in de supermarkt. Het werk is wat standaard, maar met de juiste collega’s en werksfeer kan dit een prima manier zijn om wat bij te verdienen. Het werken in een supermarkt is ideaal voor iedereen die doordeweeks in de avonduren wilt werken en houdt van werken op vaste dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *